Over kladblokjes.nl

Kladblokjes.nl is een onderdeel van Drukkerij Groningen, waar u terecht kunt voor diverse andere soorten drukwerk. We hebben ruim 30 jaar ervaring met het vervaardigen van drukwerk. Omdat naast de digitale wereld er altijd vraag blijft naar papier bij de computer zijn wij met Kladblokjes.nl begonnen. Daarnaast is een kladblok een leuk product. Het is handig voor allerlei soorten notities, bovendien is het een goed PR en reclamemiddel. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat elk velletje gemiddeld maar liefst 7x door verschillende handen gaat. 

Soorten producten

Naast de kleine kladblokjes voor de telefoonnotities en de ToDo’s enzovoort, zijn er ook kladblokken in de vorm van grote bloks. Deze worden vaak gebruikt als kassabon, reparatiebon of collegebloks.

DTP

Behalve het vervaardigen van de kladblokjes verzorgen wij ook de opmaak (DTP-werk). Voordat wij de kladblokjes drukken controleren wij het bestand. Deze service bieden wij u graag omdat we uit ervaring weten dat niet iedereen in de gelegenheid is een kant en klaar drukwerkbestand aan te leveren. Ook komt het voor dat aangeleverde bestanden niet helemaal goed zijn waardoor de opdrachtgever niet krijgt wat hij dacht.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, het aanleveren van de bestanden of de opmaak? Laat het ons weten. U kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Wij denken graag met u mee, want dat maakt ons werk zo leuk.

Duurzaamheid

Wij vinden het milieu erg belangrijk en hebben hier dan ook aandacht voor in het proces. Wij produceren daarom zo milieuvriendelijk mogelijk. We drukken op FSC-papier en gebruik Bio-inkten. Ook hebben we in ons assortiment milieuvriendelijk Eucalyptuspapier. Het kartonnen onderboard is van gerecycled karton.

Werkwijze

Bestelling

Indien u online de bestelling plaatst kan dat middels het contactformulier. U ontvangt vervolgens van ons een bevestigingsmail. Uiteraard kunt u ons ook bellen om de bestelling door te geven.

Aanleveren bestanden

Liefst pdf, eps of jpg. Wij maken er hier een goed bestand van.

Drukproef

U  ontvangt van ons een drukproef in de vorm van een PDF. Na akkoord van deze proef gaan we drukken.

Kleuren

We drukken in fullcolour (CMYK). Eventuele pms kleuren worden omgezet.

Levertijd

De gemiddelde levertijd is 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. In overleg kan een snellere levertijd afgesproken worden, daarvoor geldt een meerprijs van 20%.

Verzendkosten

De prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Betaling

Na ontvangst van uw drukwerk ontvangt u per mail de nota. De betalingstermijn is 14 dagen.

Indien u vragen heeft dan horen wij dat graag. Op de pagina prijzen kunt u meer vinden over de prijzen van de standaardproducten.