Veel gestelde vragen

Hieronder een overzicht van veel gestelde vragen bij kladblokjes.nl

Bestelling

Indien u online de bestelling plaatst kan dat middels het contactformulier. U ontvangt vervolgens van ons een bevestigingsmail. 

Aanleveren bestanden

Heeft u een reeds een opgemaakte PDF dan kunt u deze samen met de bestelling of eventueel separaat per mail aan ons versturen. Heeft u dit nog niet, dan maken wij deze voor u, tegen een geringe vergoeding. Hiervoor dient u dan uw logo op te sturen (eps, tiff of jpg) en aangeven of u teksten erop wilt hebben en eventueel lijntjes. U ontvangt dan van ons een offerte voor de opmaak.

Meer informatie over het aanleveren van bestanden kunt u vinden bij Aanleverspecificaties

Drukproef

U  ontvangt van ons een drukproef in de vorm van een PDF. Na akkoord van deze proef gaan we drukken.

Kleuren

We drukken doorgaans in fullcolour (CMYK). Beeldschermen werken met RGB kleuren, dat is anders dan CMYK. De helderheid en kleurdiepte van het beeldscherm is moeilijk te benaderen. Kleuren als fel oranje (021) of knalgroen ogen op papier anders dan op het beeldscherm. Indien uw logo in RGB kleuren is gemaakt, kunt u een idee van het verschil krijgen door het logo om te zetten naar CMYK. Komt u hier niet uit dan doen wij  voor u. In de proef die u ontvangt is de uiteindelijke drukkleur te zien. 

Het kan zijn dat uw drukwerk in PMS-kleuren wordt gedrukt. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. U dient dan aan te geven om welke PMS kleuren het gaat. Ook dient u er rekening mee te houden dat PMS-drukwerk gemiddeld 20% duurder is dan CMYK.

Levertijd

De gemiddelde levertijd is 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. In overleg kan een snellere levertijd afgesproken worden, daarvoor geldt een meerprijs van 20%.

Verzendkosten

De prijzen zijn inclusief verzendkosten. Bij orderbedragen onder de €125 wordt er € 10 handling- en frankeerkosten berekend.

Betaling

Na ontvangst van uw drukwerk ontvangt u per mail de nota. De betalingstermijn is 14 dagen.

Indien u vragen heeft dan horen wij dat graag. Op de pagina prijzen kunt u meer vinden over de prijzen van de standaardproducten.