Notitieblokken

Prijzen notitieblokken

De mogelijkheden voor notitieblokken zijn erg uitgebreid. Laat het ons weten als u hier vragen over heeft of als u graag een offerte wilt ontvangen.

Notitieblokken worden veel gebruikt voor (telefoon)notities, geheugensteuntjes, bericht achterlaten voor anderen, to-do lijst, boodschappenlijst, enzovoort. Kladblokken liggen dan ook meestal direct voor handen en vallen daardoor op. Oftewel ze hebben een hoge attentiewaarde. Door deze blokken te bedrukken met uw logo en huisstijl komt uw bedrijf bij iedere vel, iedere notitie weer onder de aandacht.

Tevens kunnen wij tegen een geringe meerprijs de opmaak (DTP) verzorgen.

Notitieblokken formaten

Notitieblokken zijn in diverse formaten. Van A6, A5, A4 tot bureauleggers op A2. Het aantal vellen per blok is meestal 50 vel, maar kan ook 25 of 100 vel bevatten. Andere formaten en aantallen zijn in overleg ook mogelijk.

Bedrukking

Notitieblokken kunnen bedrukt worden in zowel PMS als CMYK. Meestal wordt gekozen voor full colour (CMYK) bedrukking op de voorzijde (4/0). 

Let wel: Beeldschermen werkt met RGB kleuren. Dit kan afwijken van CMYK en PMS. De helderheid en kleurdiepte van het beeldscherm zijn indruk is moeilijk te benaderen. Kleuren als fel oranje (021) of knalgroen ogen op papier anders dan op het beeldscherm. Indien uw logo in RGB kleuren is gemaakt, kunt u een idee van het verschil krijgen door het logo om te zetten naar CMYK. Komt u hier niet uit dan doen wij  voor u. 

Oplage

De aantallen die we drukken gaan vanaf 125 blokken, tot hoeveel u maar wilt.