Kladblokken bedrukken

Prijzen bedrukken kladblokken

Hieronder enkele prijzen ter indicatie voor het bedrukken van kladblokken. Wil je een prijs voor een ander formaat, bedrukking, oplage, aantal vel per blok? Neem dan contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

FormaatBedrukkingOplagePrijs
A64/0500 blokken, 50 vel per blok€ 170
A54/0500 blokken, 50 vel per blok€ 275
A44/0500 blokken, 50 vel per blok€ 455

Kladblokken worden ook wel gelijmde blokken genoemd. Deze blokken worden gebruikt als kladblokken, schrijfblokken, collegeblokken, notitieblokken. Door deze blokken te bedrukken met uw logo en huisstijl komt uw bedrijf bij iedere vel, iedere notitie weer onder de aandacht. Indien gewenst kunnen wij tegen een geringe meerprijs de opmaak (DTP) verzorgen

Kladblokken formaten

De blokken zijn in diverse formaten. Van A6, A5, A4 tot bureauleggers op A2. Het aantal vellen per blok is meestal 50 vel, maar kan ook 25 of 100 vel bevatten. Andere formaten en aantallen zijn in overleg ook mogelijk.

Kladblokken bedrukking

Kladblokken kunnen bedrukt worden in zowel PMS als CMYK. Meestal wordt gekozen voor full colour (CMYK) bedrukking op de voorzijde (4/0). 

Let wel: Beeldschermen werken met RGB kleuren. Dit kan afwijken van CMYK en PMS. De helderheid en kleurdiepte van het beeldscherm zijn indruk is moeilijk te benaderen. Kleuren als fel oranje (021) of knalgroen ogen op papier anders dan op het beeldscherm. Indien uw logo in RGB kleuren is gemaakt, kunt u een idee van het verschil krijgen door het logo om te zetten naar CMYK. Komt u hier niet uit dan doen wij  voor u. 

Kladblokken oplage

De aantallen die we drukken gaan vanaf 125 blokken, tot hoeveel u maar wilt.